Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Aanhouding overval winkel Gruttostraat

Rotterdam – Aanhouding overval winkel Gruttostraat

Donderdagochtend overvielen twee jongens een winkel op de Gruttostraat in Rotterdam-Zuid. Agenten kamden het gebied rond de vluchtroute uit en vonden spullen, vermoedelijk van de overvallers. Dit leidde aan het begin van de middag tot de aanhouding van een 16-jarige Rotterdammer.

Dankzij een klant die de jongens na de overval achterna rent, wisten de agenten welke kant de jongens op waren gevlucht. Een burgernetbericht werd verspreid en dit gaf nog meer reden om te denken dat de jongens tijdens zijn vlucht in de omgeving De Buijserlaan, Ebenhaëzerstraat, 1e en 2e Carnissestraat zijn geweest. Agenten kamden dit gebied uit en troffen in een schuurtje spullen die waarschijnlijk van de overvallers waren. Door deze spullen was er een spoor naar een 16-jarige Rotterdammer die kort daarna werd aangehouden. Het onderzoek naar de tweede dader gaat door.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man aangehouden na schietincident Grote Marktstraat, getuigen gezocht

Op zondag 20 oktober 2019 werd rond 03.05 uur, voor een horecagelegenheid in de Grote Mark…