Home Zuid-Holland Rotterdam Rozenburg – Jonge Rozenburgers aangehouden voor gewelddadige berovingen

Rozenburg – Jonge Rozenburgers aangehouden voor gewelddadige berovingen

Na een onderzoek naar een reeks gewelddadige berovingen in Rozenburg en omgeving zijn zondag drie Rozenburgers van 16 en 17 jaar oud aangehouden. Zij maken mogelijk deel uit van een grotere groep. De daders lokten hun slachtoffers met een nepprofiel op verschillende datingapps, bedreigden hen en gebruikten veel geweld.

De berovingen waarvan de drie jonge mannen nu worden verdacht vonden plaats tussen vrijdag 15 februari en zaterdag 9 maart in Rozenburg, Rotterdam, Spijkenisse, Brielle en Vierpolders. Het is goed mogelijk dat ze meer slachtoffers maakten dan die nu bij ons bekend zijn. Gezien de ernst van de feiten hopen we dat eventuele slachtoffers zich alsnog willen melden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie zoekt getuigen schietincident Zwaanshals

De politie zoekt getuigen van het schietincident, dat plaatsvond aan de Zwaanshals in de n…