Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zet dealers in Zuidwijk buitenspel

Rotterdam – Politie zet dealers in Zuidwijk buitenspel

In een woning in de Rotterdamse wijk Zuidwijk zijn een stroomstootwapen en harddrugs aangetroffen. Een 41-jarige Rotterdammer, de hoofdbewoner van het pand, en een 50-jarige man zijn aangehouden. Zij zitten nog vast.

Foto: aangetroffen stroomstootwapen

De politie had sterke aanwijzingen dat er vanuit de woning gedeald werd. Op donderdagavond ging de politie de woning binnen. Bij het zoeken werd er in een keukenkastje en na fouillering van de aanwezige mannen harddrugs aangetroffen. In de woonkamer lag ook een stroomstootwapen. In een andere kamer trof de politie een geldtelmachine aan. 

De twee verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en daar in het belang van het verdere onderzoek ingesloten in het cellencomplex. De aangetroffen verdovende middelen werden in beslag genomen.

zakje wit poederZakjes wit poeder

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Inbrekers overlopen

Bewoners van een woning aan de Dr. Schaepmanstraat ontdekten op vrijdag 17 mei omstreeks 2…