Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht van schietincident Overschieseweg

Rotterdam – Getuigen gezocht van schietincident Overschieseweg

Bij een schietincident in de nacht van zondag op maandag raakte een 39-jarige Schiedammer gewond. Vrienden brachten hem met een schotwond naar het ziekenhuis. Uit gesprekken met het slachtoffer blijkt dat het incident waarschijnlijk rond 03.00 uur heeft plaatsgevonden aan de Overschieseweg. We roepen mensen op die getuige waren van het incident of meer informatie hebben om contact met ons op te nemen.

Maandag werd er uitgebreid onderzoek verricht op de plek waar het incident heeft plaatsgevonden. Onder andere met speurhonden werd gezocht naar sporen. 

We komen graag in contact met mensen die daar vannacht waren en iets is opgevallen, die beelden hebben waar mogelijk de betrokkenen opstaan, of die andere informatie willen delen. Vul in dat geval onderstaand tipformulier in, bel 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven: 0800-7000. 
 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee jonge verdachten van gewapende overval tankstation aangehouden

De twee verdachten van de gewapende overval op een tankstation Vreeswijkstraat zijn aangeh…