Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen schietincident Jonker Fransstraat

Rotterdam – Politie zoekt getuigen schietincident Jonker Fransstraat

Woensdagmorgen heeft de politie vier kogelinslagen geconstateerd op de ruiten van een kapperszaak aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam. Er is van buitenaf op de kapperszaak geschoten. Niemand is gewond geraakt. Er is direct een buurtonderzoek gestart en ook camerabeelden worden bekeken. De politie onderzoekt de zaak en is nog op zoek naar meer getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben of mogelijk ook beeldmateriaal hebben dat kan helpen bij het onderzoek.

Heeft u iets gezien of gehoord dat dit incident te maken kan hebben, neemt u dan contact op met de politie in Rotterdam via 0900-8844. Ook als u beeld- of geluidsmateriaal hebt van dit incident.  Bij Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar via 0800-7000 kunt u anoniem uw tips doorgeven.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vijf gewonden na aanrijding; politie zoekt getuigen

Bij een ernstig ongeval op de kruising van de Tjalklaan en de Franselaan zijn gisteravond …