Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gewapende overval boekwinkel Kleiweg

Rotterdam – Gewapende overval boekwinkel Kleiweg

Een boekwinkel op de Kleiweg is dinsdagavond overvallen door een man met een vuurwapen. Hij bedreigde de medewerkster en deed een greep uit de kassa. Volgens omstanders is hij gevlucht op een scooter.

Drie klanten en een medewerkster waren in de boekwinkel toen de overvaller binnen stapte en aan de balie geld eiste. Eén van de klanten probeerde de overvaller nog tegen te houden, maar toen deze een vuurwapen trok en hiermee de aanwezigen bedreigde, kon hij ongehinderd een greep uit de kassa doen. Met een onbekend bedrag ging de man er vandoor.

Omstanders buiten de winkel geven aan dat de man er op een scooter vandoor ging. De politie is een onderzoek gestart. Als u iets heeft gezien of gehoord dat voor dit onderzoek van belang kan zijn, belt u dan 0900-8844 of laat uw tip achter onder deze pagina.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Danice Anonaivy Pinedo

Danice is weggelopen van huis. Familie en politie maken zich ernstig zorgen. Danice heeft …