Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt mogelijk slachtoffer vuurwapenincident

Rotterdam – Politie zoekt mogelijk slachtoffer vuurwapenincident

De politie is op zoek naar een jonge vrouw die zaterdagnacht 9 februari op de Noordsingel door een man met vermoedelijk een vuurwapen werd bedreigd. Politieagenten die snel ter plaatse waren, wisten een 28-jarige Rotterdammer aan te houden. Het vermeende slachtoffer stapte vermoedelijk in een personenauto en werd niet meer gevonden.

Politieagenten die omstreeks 01.00 uur de melding kregen: ‘man met vuurwapen op straat’ aarzelden geen seconde en startte een Benaderingstechniek Vuurwapen Gevaarlijke Verdachte (BGTV). Daarbij hielden zij een 28-jarige Rotterdammer aan die aan het door een getuige verstrekte signalement voldeed. De verdachte kon vervolgens zonder verder geweld worden aangehouden. In zijn directe nabijheid vonden de agenten een vuurwapen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Auto beschoten op de Kerkwervesingel

In de nacht van donderdag op vrijdag is er op de Kerkwervesingel op een auto geschoten. Ee…