Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte schietincident metrostation Beurs meldt zich

Rotterdam – Verdachte schietincident metrostation Beurs meldt zich

De politie hield donderdagmiddag een 22-jarige Rotterdammer aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident afgelopen zaterdag op metrostation Beurs.

Die zaterdagavond stond rond 22:00 uur een groep mannen op metrostation Beurs, toen twee andere mannen op hen afliepen. Volgens getuigen ontstond vrijwel direct onenigheid. Er werd een klap uitgedeeld en zelfs meerdere  keren geschoten. Het is een wonder dat er geen omstanders gewond raakten. Toegesnelde agenten troffen geen dader. Ook de groep waarmee het tweetal ruzie kreeg, bleek verdwenen. De van betrokkenheid verdachte Rotterdammer meldde zich donderdagmiddag op een politiebureau en zit  voorlopig nog vast.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Ron Koldenhof

Vermiste is vanuit huis vertrokken. Heeft een appje gestuurd dat hij een flinke wandeling …