Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Mannen mishandeld in woning

Rotterdam – Mannen mishandeld in woning

Twee mannen zijn mishandeld in een woning aan de Goede Hoopstraat. Een 20-jarige man uit Rotter-dam liep hierbij een hoofdwond op. Hij is behandeld in het ziekenhuis. De politie onderzocht de woning maar de verdachten waren al weg.

In eerste instantie kwam erop woensdagavond rond 20.40 uur een melding van een steekpartij op de Paul Krugerstraat. Buiten vonden agenten twee mannen van 20 en 21 jaar uit Rotterdam. De 20-jarige had een hoofdwond doordat hij op zijn hoofd geslagen was en dus niet gestoken.

 

Uit het onderzoek blijkt tot nu toe dat de twee in een woning op de Goede Hoopstraat waren mishandeld. Agenten vonden in het pand wel sporen van de mishandeling maar geen verdachten. De oorzaak van de mishandeling is onduidelijk.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Opnieuw aanhoudingen in Den Haag

De politie hield tussen vrijdagavond 6 december en zaterdagochtend 7 december dertien pers…