Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Eigenaar telecomwinkel gedwongen te pinnen

Rotterdam – Gezocht – Eigenaar telecomwinkel gedwongen te pinnen

De eigenaar van een telecomwinkel aan de Oranjeboomstraat in Rotterdam wordt dinsdag 25 september gedwongen te pinnen door twee mannen. Ook moet hij zijn portemonnee afgeven. Wie kent deze overvallers?

Op dinsdag 25 september 2018 tussen 11:30 en 12:00 uur is een overval op de telecomwinkel aan de Oranjeboomstraat. In de winkel verschijnen twee daders, van wie één de aangever bedreigt met een mes en geld eist. De eigenaar geeft zijn portemonnee af met enkele honderden euros, maar dat blijkt niet genoeg. Eén dader zegt dan dat hij meer geld wil en zegt tegen de eigenaar dat hij mee moet komen naar de bank. De aangever loopt met de daders naar de ABN Amro bank, een paar deuren verderop aan de Oranjeboomstraat. Hier pint de aangever het geld. De daders nemen dat geld mee en lopen de Damstraat in.

Signalement
Dader 1
Man
Licht getint
45-50 jaar oud
170 lang
Normaal postuur
Grijs haar
Engels sprekend
Grijze broek met capuchon
Spijkerbroek
Donkere sportschoenen

Dader 2
Man
Licht getint
60-65 jaar oud
190 lang
Normaal postuur
Grijs haar
Engels sprekend
Donkere jas
Spijkerbroek
Donkere sportschoenen met witte zool

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Wie schoot er op sauna Schieweg?

Politieagenten troffen vannacht om 1.45 uur drie kogelgaten in het raam van een sauna op d…