Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Wie overviel winkel Stadhoudersplein?

Rotterdam – Wie overviel winkel Stadhoudersplein?

Dreigend met een mes overviel een man met donkere kleding vanavond een tabaks- & tijdschriftenwinkel op het Stadhoudersplein. De politie roept getuigen op om zich te melden.

De boeken- & sigarettenwinkel aan het Stadhoudersplein was nog open toen er dinsdagavond rond 18.45 uur een donker geklede man binnenkwam. En niet om iets te kopen. Hij liep op de kassa af en bedreigde de winkelmedewerker met een mes. Vervolgens deed hij een graai in de kassa en nam een onbekend geldbedrag mee. Hij ging er op een scooter vandoor. Er raakte niemand gewond.

Getuigen gezocht
De overvaller ging er op een donkere scooter van door richting de Stadhoudersweg en de Gordelweg. In zijn vlucht, nog op het Stadhoudersplein, reed hij een andere weggebruiker, vermoedelijk een fietser, bijna omver. Wellicht heeft iemand dat gezien of bent u die fietser, of zag iemand welke kant de overvaller opging. Of misschien heeft u andere informatie over de overval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, via 0800-7000. Ook kunt u het tipformulier onderaan invullen.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Danice Anonaivy Pinedo

Danice is weggelopen van huis. Familie en politie maken zich ernstig zorgen. Danice heeft …