Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man in buik geschoten in Rotterdam-IJsselmonde; verdachte meldt zichzelf op politiebureau

Rotterdam – Man in buik geschoten in Rotterdam-IJsselmonde; verdachte meldt zichzelf op politiebureau

Een 26-jarige man uit Ridderkerk is dinsdagavond in een woning op de Huniadijk in Rotterdam-IJsselmonde gewond geraakt nadat hij door een kogel in zijn buik getroffen is. Wat zich precies in en rond de woning op de Huniadijk heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. De verdachte, een 21-jarige Rotterdammer, meldde zich woensdag op het politiebureau.

Vanuit een woning aan de Huniadijk werd het alarmnummer gebeld omdat een man in zijn buik was geschoten. In eerste instantie was onduidelijk waar precies geschoten was. Forensisch onderzoek toont aan dat het schieten in de woning heeft plaatsgevonden.

Het slachtoffer was aanspreekbaar, maar werd door de ambulance zo snel mogelijk overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk wat zich precies in en rond de woning heeft afgespeeld en wat de achtergronden zijn van het schieten. 

Woensdag meldde de verdachte, een 21-jarige Rotterdammer, zichzelf op het politiebureau. Hij is aangehouden en de politie doet verder onderzoek naar de toedracht.

Heeft u iets gezien of gehoord dat het onderzoek kan helpen, neemt u dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…