Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen steekincident Slinge

Rotterdam – Politie zoekt getuigen steekincident Slinge

De politie zoekt getuigen die kunnen helpen met het oplossen van een steekincident, waarbij een 15-jarige Rotterdam gewond raakte aan zijn arm en borst. Dat gebeurde op woensdagavond rond 21.00 uur op de Slinge. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk.

Het incident vond plaats tussen de bank en de snackbar. Een bewoner ving het jonge slachtoffer in eerste instantie op. Na behandeling in het ziekenhuis mocht hij weer naar huis. De politie is op zoek naar de dader.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Sporenonderzoek Erasmusweg

In het onderzoek naar het overlijden van een 91-jarige bewoonster van een woning aan de Er…