Home Nederland Minister Grapperhaus bezoekt bedrijventerrein Spaanse Polder

Minister Grapperhaus bezoekt bedrijventerrein Spaanse Polder

Tijdens een ondernemersontbijt sprak minister Grapperhaus donderdagochtend met burgemeester Aboutaleb (Rotterdam) burgemeester Lamers (Schiedam), ondernemers en stadsmariniers over de aanpak van ondermijnende criminaliteit op bedrijventerrein Spaanse Polder.

Ondernemers en lokaal gezag slaan daar de handen ineen om criminelen te stoppen en hun activiteiten te verstoren. Stadsmariniers Rien van der Steenoven en Rens de Ron laten zien wat zij doen om het industrieterrein open en veilig te houden.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie houdt twee verdachten na schietincident

Bij een schietincident aan de Van Speykstraat in Rotterdam is een man gewond geraakt aan z…