Home Nederland Minister Grapperhaus bezoekt bedrijventerrein Spaanse Polder

Minister Grapperhaus bezoekt bedrijventerrein Spaanse Polder

Tijdens een ondernemersontbijt sprak minister Grapperhaus donderdagochtend met burgemeester Aboutaleb (Rotterdam) burgemeester Lamers (Schiedam), ondernemers en stadsmariniers over de aanpak van ondermijnende criminaliteit op bedrijventerrein Spaanse Polder.

Ondernemers en lokaal gezag slaan daar de handen ineen om criminelen te stoppen en hun activiteiten te verstoren. Stadsmariniers Rien van der Steenoven en Rens de Ron laten zien wat zij doen om het industrieterrein open en veilig te houden.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Delft – Verdachte aangehouden na diefstal vanaf balkon

Een getuige belde op zaterdagavond 18 januari om 20:30 uur met de politie en vertelde dat …