Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte ernstige aanrijding Bergweg aangehouden

Rotterdam – Verdachte ernstige aanrijding Bergweg aangehouden

Een 45-jarige man uit Hoogvliet zit vast op verdenking van het veroorzaken én verlaten van een ernstig ongeval. Het ongeval gebeurde dinsdagavond op de Bergweg. De man meldde zichzelf donderdagmiddag bij de politie.

Het 19-jarige slachtoffer werd dinsdagavond 31 juli aangereden op een voetgangersoversteekplaats op de kruising Bergweg, Zwart Janstraat en de Rodenrijselaan. Nadat de jongeman was aangereden, ging de automobilist er vandoor. Het slachtoffer bleef met ernstig hoofdletsel achter.

De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek. Agenten spraken met meerdere getuigen, stelden camerabeelden veilig en deden een uitgebreide getuigenoproep in diverse media. Kennelijk werd het de verdachte te heet onder de voeten, want donderdagmiddag 2 augustus meldde hij zichzelf bij de politie. De 45-jarige man zit vast. De politie onderzoekt wat er nu precies is gebeurd.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man zwaargewond na aanrijding

Agenten kregen op donderdag 21 februari omstreeks 14:45 uur een melding van een ongeval tu…