Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen én beelden van woningoverval Rotterdam

Rotterdam – Politie zoekt getuigen én beelden van woningoverval Rotterdam

De politie in Rotterdam komt graag in contact met getuigen van een woningoverval die op 1 augustus op de Straatweg plaatsvond. Ook camerabeelden zijn van harte welkom.

Rond 09.10 uur drongen meerdere mannen een woning aan de Straatweg binnen, zo’n 200 meter ten noorden van de Prins Bernardkade. Mogelijk was een van deze daders als pakketbezorger gekleed. In het huis was op dat moment een bewoonster aanwezig. De mannen gingen er met onbekende buit vandoor en lieten de bewoonster geschrokken én gewond achter. Ze is door ambulancepersoneel nagekeken.

Informatie en beelden welkom
Heeft u de overval zien gebeuren of heeft u de mannen voor of erna nog gezien? Dan hoort de politie dat graag. Om letterlijk in beeld te brengen wat er die ochtend gebeurde, is de politie ook op zoek naar camerabeelden.  Met uw informatie en/of beelden kunt u terecht bij de politie Rotterdam via 0900-8844. U kunt uw  informatie anoniem kwijt op 0800-7000. Of vul onderstaand tipformulier in.
 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man zwaargewond na aanrijding

Agenten kregen op donderdag 21 februari omstreeks 14:45 uur een melding van een ongeval tu…