Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen overval bezorger

Rotterdam – Politie zoekt getuigen overval bezorger

De politie zoekt getuigen van een overval op een maaltijdbezorger. Deze gebeurde op woensdag 25 juli rond 17.30 uur. Vier verdachten beroofden de bezorger van zijn bestellingen op de Bevelandsestraat.

In eerste instantie namen de verdachten zijn fiets mee maar brachten deze kort hierop weer teug. Ze pakten het eten uit de box op de fiets en gingen ervandoor. Drie renden weg en een vluchtte weg op een fiets.

 

De politie is druk bezig met het onderzoek en zoekt daarom getuigen die iets weten of gezien hebben. Zij kunnen bellen met het telefoonnummer 0900-8844 of hun informatie doorgeven via onderstaand tipformulier.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Feestelijke Sinterklaasintochten binnen werkgebied van politie eenheid Den Haag

De Sinterklaasintochten binnen het werkgebied van de politie eenheid Den Haag zijn goed en…