Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man met vuurwapen aangehouden

Rotterdam – Man met vuurwapen aangehouden

Zondagochtend hielden agenten een 31-jarige man aan voor huiselijk geweld in de wijk Pendrecht. Dit gebeurde via een BTGV (een speciale benaderingstechniek voor gevaarlijke verdachten) omdat er een vuurwapen gezien zou zijn.

Zondag rond 10.30 uur kwamen politieagenten op de melding af dat een man een vrouw mishandelde in Rotterdam Charlois. De man liep net richting de kelder toen de agenten binnenkwamen. Volgens het slachtoffer had hij een vuurwapen bij zich. De politiemensen twijfelden daarom niet en voerden een BTGV uit op de verdachte. Er zat na fouillering geen vuurwapen in zijn broekzakken, echter wel in zijn tas. De Rotterdammer is meteen meegenomen en zit vast.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man zwaargewond na aanrijding

Agenten kregen op donderdag 21 februari omstreeks 14:45 uur een melding van een ongeval tu…