Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – OM eist gevangenisstraf voor wapenhandelaar en handlangers

Rotterdam – OM eist gevangenisstraf voor wapenhandelaar en handlangers

De officier van justitie heeft vandaag tijdens een zitting over vuurwapens hoge straffen geëist tegen een wapenhandelaar uit Dordrecht en zijn handlangers. De hoofdverdachte in deze zaak kreeg te horen dat hij, wat het OM betreft, 4 jaar de cel in gaat en zijn handlangers gevangenisstraffen krijgen variërend van 5 tot 9 maanden.

De hoofdverdachte, een 25-jarige man uit Dordrecht, wordt er van verdachte dat hij handelde in wapens en munitie vanuit zijn auto. De andere verdachten, een 49-jarige man uit Breda, een 19 jarige man uit Papendrecht en twee mannen van 31 en 38 jaar uit Dordrecht worden verdacht van het kopen en bezit van wapens.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Twee verdachten aangehouden na beroving met geweld

Agenten van bureau Leiden hebben zondagochtend 21 oktober twee verdachten aangehouden voor…