Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Verdachten mishandeling Gordelweg gezocht

Rotterdam – Gezocht – Verdachten mishandeling Gordelweg gezocht

In de nacht van 12 op 13 december 2017 koopt een man rond 02.25 uur een pakje sigaretten bij een tankstation aan de Gordelweg in Rotterdam. Als hij naar buiten loopt, komt hij twee mannen tegen die hij herkent als lastige klanten van zijn werk.

Hij spreekt de mannen aan om over hun gedrag te praten maar al snel slaan de mannen op hem in. Omstanders halen de vechtende partijen uit elkaar en de twee mannen gaan er vandoor in een auto. Het slachtoffer met verwondingen aan zijn gezicht achterlatend.

De twee mannen zijn even voor het incident goed herkenbaar gefilmd als zij in het tankstation een paar boodschappen doen. De politie is druk bezig geweest met het achterhalen van getuigen. Helaas heeft dit nog niet de identiteit van de verdachten opgeleverd. Daarom vraagt de politie nu uw hulp. Herkent u de mannen of weet u meer over deze zaak, meld dit dan via tel: 0900-8844 of via het tipformulier. Anoniem melden kan ook: bel Meld Misdaad Anoniem, tel: 0800-7000

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – 17-jarige verdachte aangehouden na steekincident

Op de Van Weede van Dijkveldstraat is op zaterdag 16 november een 19-jarige man zwaar gewo…