Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Politie vraagt hulp bij oplossen fataal schietincident Sandelingplein

Rotterdam – Gezocht – Politie vraagt hulp bij oplossen fataal schietincident Sandelingplein

De 30-jarige Zino Ignasia uit Roermond is op vrijdagmiddag 15 juni om tien voor vijf doodgeschoten in een woning aan het Sandelingplein in Rotterdam. De politie heeft uw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak en toont vanavond beelden in Opsporing Verzocht.

Enige uren na het schietincident, hield de politie een 34-jarige Rotterdammer aan op de Maasboulevard. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Zino. Getuigen hebben gezien dat de verdachte samen met een nog onbekende man de woning verliet. De politie roept u hulp in bij het vinden van de tweede verdachte. Ook is gezien dat het tweetal de woning verliet met een Nike-tas. Ook deze is niet meer aangetroffen.

Signalement:
Twee mannen rond de 1.80 – 1.85 lang. Beiden met een Antilliaans uiterlijk. Een man droeg een wit shirt met lange mouwen en een spijkerbroek. De andere droeg een lange broek met een donker shirt/jack.

Tips?
Heeft u tips of beelden die de rechercheurs kunnen helpen in het onderzoek, neem dan contact op via de opsporingstiplijn: 0800 6070. Dat kan ook anoniem via M. (0800-7000) of in een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen (079-3458 999).

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Wapenbezit kent alleen verliezers

Sarina verloor op 20 december 2017 haar beste vriend. Hij was niet alleen haar beste vrien…