Home Zuid-Holland Rotterdam Pernis – Onderzoek naar overval woning Pernis

Pernis – Onderzoek naar overval woning Pernis

Twee bewoners van een woning op de Schout Eeuwoutstraat zijn in de nacht van woensdag op donderdag overvallen. Drie overvallers bedreigden het duo met vuurwapens, doorzochten de woning en gingen er met wat persoonlijke spullen vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Het 47-jarige slachtoffer zat op zijn bank televisie te kijken, toen er plots een overvaller via de schuifpui naar binnen kwam. Hij was niet alleen, in totaal kwamen drie overvallers de woning binnen. Het slachtoffer werd bedreigd met vuurwapens en vervolgens vastgebonden. Ook zijn 15-jarige zoon werd van boven gehaald en vastgebonden. Daarna namen de overvallers de tijd om de woning te doorzoeken. Uiteindelijk namen ze enkele persoonlijke bezittingen mee. Na de overval wist één van de slachtoffers zich te bevrijden en belde bij de buren de politie.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie zoekt getuigen schietincident Boermarke

De politie hield vrijdag 8 februari twee verdachten aan na een schietincident in een wonin…