Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man aangehouden na mishandeling Kipstraat

Rotterdam – Man aangehouden na mishandeling Kipstraat

Zondag rond 18.00 uur is er een 51-jarige man met een ijzeren stang geslagen op de Kipstraat. De politie hield er een 26-jarige Rotterdammer voor aan.

Zondagmiddag zat het slachtoffer op een bankje op de Kipstraat in Rotterdam-Centrum. De verdachte pakte zijn fiets, die een stukje verderop stond, en reed er mee weg. De man rende er nog achteraan, maar tevergeefs. Even later kwam de fietsendief terug en sloeg het slachtoffer, dat weer op het bankje zat, vanuit het niets met een ijzeren tang tegen zijn hoofd. Hij deelde ook nog wat klappen uit in zijn gezicht. Het slachtoffer kwam weer bij bewustzijn in het ziekenhuis. Getuigen die het hadden gezien, vertelden de politie het verhaal. Mede daardoor kon de 26-jarige verdachte worden aangehouden. Het slachtoffer heeft er flinke verwondingen aan zijn hoofd aan overgehouden en mist enkele tanden.

 

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schietpartij Toscalaan, twee verdachten aangehouden

De politie heeft in een onderzoek naar een schietincident twee verdachten aangehouden. Op …