Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gewonde man aangetroffen: wie weet wat er is gebeurd?

Rotterdam – Gewonde man aangetroffen: wie weet wat er is gebeurd?

De politie tast in het duister naar wat er is gebeurd met een zwaargewonde 22-jarige man die vanmorgen rond half 10 werd aangetroffen op de brandtrap bij de brandweerkazerne aan de Bosland in Rotterdam. De man lag op de eerste tussenverdieping van de brandtrap en heeft ondermeer botbreuken opgelopen. De politie brengt zijn avond en nacht in kaart en roept daarbij de hulp van Rotterdammers in.

Het enige wat duidelijk is, is dat de man rond 2:00 uur vannacht vanaf de Mc Donalds halverwege de Coolsingel richting Hofplein op de fiets is vertrokken. Vanmorgen kwam hij bij kennis op de brandtrap aan de Bosland. Wat er in de tussentijd is gebeurd, is een raadsel. Er zijn nog geen beelden beschikbaar van camera’s, omdat de route die de man heeft gefietst niet bekend is.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schietpartij Toscalaan, twee verdachten aangehouden

De politie heeft in een onderzoek naar een schietincident twee verdachten aangehouden. Op …