Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Agressief dronken koppel aangehouden op Stadhuisplein

Rotterdam – Agressief dronken koppel aangehouden op Stadhuisplein

De stapavond van een Rotterdams stelletje eindigde afgelopen nacht in de cel. De twee misdroegen zich in een horecagelegenheid op het Stadhuisplein, waar de toiletjuffrouw en een portier het moesten ontgelden. Eenmaal op straat waren agenten het mikpunt van scheldpartijen en geweld. Het duo zit vast.

Het stel was in de nacht van donderdag op vrijdag op stap in een horecagelegenheid op het Stadhuisplein. De 25-jarige vrouw kreeg ruzie met de toiletjuffrouw. Een portier zag het gebeuren en sprak haar daar op aan. De dronken vrouw was daar niet voor in en gaf de portier klappen in zijn gezicht en schopte ze hem. Haar 27-jarige vriend bemoeide zich er ook mee. Volgens getuigen gooide hij met een stoel en pakte hij de portier in een nekklem. Een bezoeker greep toen in. Het stel werd vervolgens naar buiten begeleid, maar bleef verbaal en fysiek agressief in de richting van de portier.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Wapenbezit kent alleen verliezers

Sarina verloor op 20 december 2017 haar beste vriend. Hij was niet alleen haar beste vrien…