Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drie arrestaties in onderzoek naar subsidiefraude

Rotterdam – Drie arrestaties in onderzoek naar subsidiefraude

In een onderzoek naar subsidiefraude arresteerde de politie dinsdag drie Rotterdammers van 52, 54 en 56 jaar.

Halverwege 2017 ontving de politie een anonieme tip over subsidiefraude bij diverse stichtingen in Rotterdam. Deze informatie was voor de politie en het Openbaar Ministerie aanleiding om een strafrechtelijk onderzoek te starten. Op basis van dat onderzoek worden de drie Rotterdammers verdacht van valsheid in geschrifte, oplichting, witwassen en verduistering. Het drietal werd dinsdag aangehouden.

In een eerder stadium legde de politie beslag op gegevensdragers zoals computers en administratie. Dat gebeurde bij doorzoekingen op verschillende adressen in Rotterdam. Politie en Openbaar Ministerie zetten het onderzoek voort.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schietpartij Toscalaan, twee verdachten aangehouden

De politie heeft in een onderzoek naar een schietincident twee verdachten aangehouden. Op …