Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie Rotterdam doet onderzoek na aantreffen vermoedelijk explosief

Rotterdam – Politie Rotterdam doet onderzoek na aantreffen vermoedelijk explosief

De politie in Rotterdam is een onderzoek gestart na het aantreffen van een verdacht voorwerp bij de ingang van een horecagelegenheid aan de Kruiskade. Vermoedelijk gaat het om een explosief, hoewel nader onderzoek dat definitief moet uitwijzen.

Rond 12.15 uur ontdekte een personeelslid van de horecagelegenheid het voorwerp en waarschuwde de politie. Agenten die lieten direct een explosievendeskundige van de politie komen en ook experts van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie kwamen ter plaatse. De directe omgeving werd een aantal uren voor voetgangers afgezet, maar het verkeer op de Kruiskade zelf kon gewoon doorgang vinden. De naastgelegen toegangsweg naar een openbare parkeergarage was wel een uur dicht. Het voorwerp is in beslaggenomen en voor nader onderzoek naar een veilig locatie afgevoerd. Er zijn geen aanhoudingen verricht en de politie zet het onderzoek voort.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag-Delft-Leiden – Fietsers bekeurd bij verlichtingscontroles

Agenten van Team verkeer hielden deze week op drie avonden verlichtingscontroles. In totaa…