Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie arresteert man en vindt wapen en mes

Rotterdam – Politie arresteert man en vindt wapen en mes

Agenten van de Rotterdamse politie hebben op donderdag 17 mei op de Dordtselaan een 43-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij had een paar uur eerder een buurman woordelijk met de dood bedreigd, nadat deze bij hem geklaagd had over geluidsoverlast.

Deze buurman meende bij de verdachte ook een vuurwapen te hebben gezien en waarschuwde de politie. Bij de man werd in zijn woning daadwerkelijk een vuurwapen en een mes aangetroffen. Alles is in beslaggenomen en de man zit vast.
 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Granaat uit Tweede Wereldoorlog aangetroffen in water

De politie trof na een melding donderdagochtend 15 november een granaat uit de Tweede Were…