Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte gearresteerd voor steekincident met dodelijke afloop Mombassaplaats

Rotterdam – Verdachte gearresteerd voor steekincident met dodelijke afloop Mombassaplaats

Het opsporingsteam dat onderzoek doet naar het dodelijk steekincident op de Mombassaplaats heeft een verdachte gearresteerd. Het gaat om een 47- jarige man uit Capelle aan den IJssel. De man stond al enige tijd internationaal gesignaleerd en meldde gisteren zelf bij de politie.

Woensdagavond 14 februari raakte een 56-jarige Rotterdammer ernstig gewond na het steekincident. Agenten troffen het slachtoffer op straat aan tussen de tuinen van woningen op de benedenverdieping. De 56-jarige man bleek steekwonden te hebben en werd na reanimatie in kritieke toestand naar het EMC in Rotterdam overgebracht. In de nacht van donderdag op vrijdag overleed hij daar aan zijn verwondingen. Een team grootschalige opsporing zette alles op alles om dit ernstige misdrijf op te lossen. Dit onderzoek resulteerde maandagochtend  in de aanhouding van de 47-jarige man. Hij zit vast voor nader verhoor en onderzoek en wordt donderdag voorgeleid.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

21 maanden cel voor man die poseerde met Kalasjnikovs

Een 37-jarige man uit Zwijndrecht is door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot 21…