Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Overval eetcafe Asterlo

Rotterdam – Gezocht – Overval eetcafe Asterlo

Donderdag 28 september rond 23:45 uur liep een man met een sjaal voor zijn mond en neus, gewapend met een groot mes dit eetcafé aan de Asterlo in Rotterdam binnen. Op dat moment waren de eigenaar, twee werknemers en twee klanten in de winkel. De overvaller bedreigde het personeel met de dood en eiste geld. Natuurlijk namen zij geen enkel risico en gaven ze hem wat hij vroeg. Toen de dader zijn zakken had gevuld is hij weggerend in de richting van de Goudestein. Onderzoek in de omgeving en de analyse van beeldmateriaal leverde tot nu toe niet de gouden tip op.

De slachtoffers van deze overval hebben enorm in angst gezeten. Een van de werkneemsters kreeg zelfs last van fysieke klachten en gaf aan helemaal niet meer te willen komen werken. Dit mag niet onbestraft blijven!

Wie herkent de dader, of heeft andere informatie die kan helpen bij het onderzoek?
Wij zijn nog specifiek op zoek naar een getuige met een tenger postuur en een baardje, waarschijnlijk een klant, die tijdens de overval even in de deuropening stond maar snel weer is weggegaan. Herkent u zich in deze omschrijving of weet u wie hij is, laat het ons dan weten.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vrouw zwaargewond door aanval hond in Rotterdam

Op de Kouterstraat raakte maandagmiddag een 68-jarige vrouw zwaargewond nadat zij door een…