Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Schoten gelost na ruzie op drukke Lijnbaan

Rotterdam – Schoten gelost na ruzie op drukke Lijnbaan

Een ruzie tussen twee mannen op de Lijnbaan in Rotterdam eindigde met het lossen van twee schoten. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Eén van de mannen is aangehouden, naar de tweede man is de politie nog op zoek.

De ruzie ontstond even voor zessen ‘s avonds voor een kledingwinkel op de Lijnbaan nabij het Stadhuisplein. De winkels waren nog open en het was nog druk met winkelend publiek. Te midden van deze drukte worden twee schoten gelost. Wie voor deze schoten verantwoordelijk is wordt nog onderzocht. Eén van de mannen, 28 jaar, is aangehouden. Bij hem is een vuurwapen aangetroffen.

Of de andere man ook een vuurwapen had, is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek naar de identiteit van deze man. De politie neemt dit onderzoek hoog op. Geweld, en zeker vuurwapengeweld in deze vorm, is onacceptabel. Helemaal als het op een drukke winkelstraat plaatsvindt.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie zoekt vrouwelijke overvaller

De politie is op zoek naar een vrouw, die zaterdagavond 11 augustus na sluitingstijd een d…