Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen van schietincident Rotterdam Centrum – UPDATE

Rotterdam – Politie zoekt getuigen van schietincident Rotterdam Centrum – UPDATE

De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een schietincident dat op 27 april plaatsvond in het centrum van Rotterdam. Voor zover bekend raakte niemand daarbij gewond. Vijf mensen werden kort na het incident aangehouden, maar na onderzoek bleek dat ze toevallig op de locatie van het incident aanwezig waren. Ze zijn als getuige gehoord en in vrijheid gesteld.

Rond 04.10 uur op deze Koningsnacht vond de schietpartij plaats in de directe omgeving van de Haringvliet en Spanjaardsbrug, dichtbij uitgaansgelegenheden. Wat zich precies heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. Wel staat vast dat er daadwerkelijk geschoten is, want de politie heeft in de omgeving hulzen veiliggesteld en kogelinslagen gevonden.

Getuigen zijn welkom!
De politie is nog volop bezig met het in kaart berngen van de toedracht. Wie rond of voor 04.10 uur op de bewuste locatie getuige is geweest van het schietincident of andere informatie heeft die helpt in het onderzoek, wordt gevraagd contact met de politie te leggen. Bel naar 0900-8844 en vraag naar de recherche van district Rotterdam Stad. Of vul onderstaand tipformulier in. Wie liever anoniem blijft kan bellen naar 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

21 maanden cel voor man die poseerde met Kalasjnikovs

Een 37-jarige man uit Zwijndrecht is door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot 21…