Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie doet onderzoek naar mislukte overval snackbar Rotterdam

Rotterdam – Politie doet onderzoek naar mislukte overval snackbar Rotterdam

De politie doet onderzoek naar een mislukte overval op een snackbar aan de Marjoleinstraat in Rotterdam.

Een paar minuten voor 20.30 uur liepen twee jongemannen de snackbar binnen. Eén van hen eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld, maar kreeg niets. Toen een personeelslid aanstalten maakte om naar de overvallers toe te lopen, renden de jongens snel de zaak uit. Bij de overalpoging raakte niemand gewond.
De daders hadden donkere kleding aan en hadden capuchons op. Zag u de overval gebeuren of weet u er meer van? Bel dan 0900-8844 en vraag naar Opsporing van district Zuid. Of vul onderstaand tipformulier in.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Bejaarde dame slachtoffer van babbeltruc

Een 86-jarige dame is maandagochtend op klaarlichte dag slachtoffer geworden van een babbe…