Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Overheid pakt ondermijnende verhuurbemiddelaars aan

Rotterdam – Overheid pakt ondermijnende verhuurbemiddelaars aan

Criminelen verrijken zichzelf steeds vaker door een eigen netwerk van facilitators te organiseren. Deze facilitators professionaliseren in rap tempo en voorzien de georganiseerde misdaad van diverse diensten. Denk aan het inbouwen van verborgen ruimtes in auto’s door onbetrouwbare garagebedrijven, maar ook aan malafide verhuurbemiddelaars die woonruimtes ter beschikking stellen. Criminelen kunnen zich daardoor anoniem in luxe appartementencomplexen vestigen. Deze vorm van ondermijning noemen we spookbewoning. In Rotterdam werkt de overheid nauw samen om deze onzichtbare wereld aan te pakken.

Spookbewoning

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Bejaarde dame slachtoffer van babbeltruc

Een 86-jarige dame is maandagochtend op klaarlichte dag slachtoffer geworden van een babbe…