Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drie arrestaties voor drugshandel in nachtclub

Rotterdam – Drie arrestaties voor drugshandel in nachtclub

Tips over de handel in drugs leidde de politie afgelopen weekend naar een nachtclub aan de ’s-Gravendijkwal. De politie hield drie personen aan voor het overtreden van de Opiumwet.

Onderzoeksinformatie en twee anonieme meldingen waren voor de politie genoeg om in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 maart een doorzoeking te doen in de nachtclub. Een 51-jarige man uit Barendrecht bleek bij controle behoorlijk wat harddrugs op zak te hebben. Genoeg om het spul te verhandelen. Bij twee vrouwen, een Rotterdamse van 26 jaar en een 31-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats, vonden we gebruikershoeveelheden harddrugs. Het drietal werd aangehouden. De verdovende middelen zijn in beslag genomen.
De 51-jarige man is in afwachting van het onderzoek naar de verdovende middelen heengezonden.  De twee vrouwen zijn na afstand doen van de verdovende middelen heengezonden. De gemeente Rotterdam buigt zich over eventuele bestuurlijke maatregelen tegen de nachtclub.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – ‘Coke-eiland’ met geld en verdovende middelen

Afgelopen donderdag hield het Flexteam een 33-jarige Duitser aan in een appartement op het…