Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 19-jarige gearresteerd voor aanrandingen Rotterdam

Rotterdam – 19-jarige gearresteerd voor aanrandingen Rotterdam

Na een uitvoerig rechercheonderzoek hield de politie vrijdag 16 maart rond 9.00 uur een 19-jarige Rotterdammer aan. Hij wordt verdacht van het plegen van zeker vier aanrandingen in januari en maart van dit jaar. De recherche sluit niet uit dat hij meer slachtoffers heeft gemaakt.

Precies een week voor de aanhouding belden twee vrouwen kort na elkaar het alarmnummer omdat zij in Rotterdam-West op straat waren betast door een onbekende man. Een man greep de eerste vrouw op de Jan van Vuchtstraat, het tweede slachtoffer werd iets verderop op de Claes de Vrieselaan belaagd. Op basis van hun verklaringen gingen de rechercheurs op zoek naar de dader. Dat onderzoek leidde vrijdagochtend naar Rotterdam-West, waar de 19-jarige Rotterdammer werd gearresteerd. De politie vermoedt dat hij ook verantwoordelijk is voor twee aanrandingen eind januari in het centrum van Rotterdam. Daar werd zowel op de Mariniersweg als op de Hoogstraat een vrouw aangerand. De dader werd toen niet gevonden. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…