Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Ruziënde mannen en vuurwapen van de straat

Rotterdam – Ruziënde mannen en vuurwapen van de straat

Agenten hielden donderdagmiddag drie mannen aan na melding van een vechtpartij aan de Burgemeester Hazenberglaan. Over en weer vielen rake klappen. Omdat één van hen een vuurwapen had, werd het drietal door de agenten met getrokken vuurwapens aangehouden.

Getuigen belden om 15:30 uur het alarmnummer 112 omdat ze drie ruziënde mannen zagen. Eén van hen stond met een vuurwapen te zwaaien. Daarom namen toegesnelde agenten geen enkel risico. Het drietal, vermoedelijk bekenden van elkaar, werd met de benaderingtechniek gevaarlijke verdachten, dus met getrokken vuurwapens, aangehouden. Het vuurwapen werd in beslag genomen en de Rotterdammers van 19, 28 en 37 jaar zijn ingerekend en voor verhoor overgebracht naar een politiebureau.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Onderzoek naar mogelijke plannen voor aanslag

Op 17 juni zijn in Rotterdam twee mannen aangehouden op verdenking van het voorbereiden va…