Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie houdt trio met hennepkwekerij aan

Rotterdam – Politie houdt trio met hennepkwekerij aan

Agenten hielden vrijdagochtend twee vrouwen en een man aan voor het houden van een hennepplantage op de Bulgersteyn. De ruim 200 plantjes stonden vol in bloei. Vermoedelijk zijn de drie ook schuldig aan het runnen van een bordeel, gezien hun kleding en vooral het gebrek daaraan.

Tegen 12.00 uur  kwam bij de meldkamer van de politie een anonieme tip over een henneplucht op de Bulgersteyn in Rotterdam-Centrum binnen. Politiemensen belden aan op het adres en werden verwelkomd door een dame met een verhit gezicht en een behoorlijke wietgeur. In het huis bevonden zich nog man en vrouw. In een kamer waar het drietal uitkwam, lagen verschillende sexattributen en massageolie. In het nagebootste huis van plezier bloeiden ruim 200 wietplantjes. De plantjes zijn vernietigd en het drietal is aangehouden voor de Opiumwet. Het gaat om een 48-jarige man uit Wateringen, een vrouw van 48 uit Den Haag en een 47-jarige vrouw uit Rosmalen.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – ‘Coke-eiland’ met geld en verdovende middelen

Afgelopen donderdag hield het Flexteam een 33-jarige Duitser aan in een appartement op het…