Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Wie hielp aangerande vrouwen Rotterdam?

Rotterdam – Wie hielp aangerande vrouwen Rotterdam?

Afgelopen vrijdag rond 23.00 uur werden twee vrouwen kort na elkaar het slachtoffer van aanranding in Rotterdam. De recherche vermoedt dat het om dezelfde dader gaat. De onderzoekers komen graag in contact met vier specifieke getuigen, onder wie twee jongens die de verdachte mogelijk een pand in zagen rennen. Ook vragen zij zich af of er in de afgelopen periode meer vrouwen zijn geweest die rond het centrum van Rotterdam in hun kruis zijn gegrepen door een onbekende man en daarvan (nog) geen aangifte hebben gedaan.

Vrijdagavond 9 maart belden kort achter elkaar twee vrouwen naar de politie met een vergelijkbaar verhaal. In een tijdsbestek van zo’n vijf minuten waren beiden in de omgeving van de Schietbaanlaan geschrokken van een man die achter hen opdook en hen vol in het kruis greep. Daarna maakte hij zich direct uit de voeten.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…