Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Overvaller Rotterdam Zuid snel aangehouden

Rotterdam – Overvaller Rotterdam Zuid snel aangehouden

Agenten hebben kort na twee overvallen een verdachte aangehouden. De twee overvallen gebeurden op donderdagmorgen een half uur na elkaar. De politie begon direct een groot onderzoek en een zoekactie in de buurt. Er was een signalement bekend en op de Strevelsweg zagen agenten een man lopen die daaraan voldeed. Direct hielden zij deze 34-jarige man uit Rotterdam aan.

Vanmorgen om 08.10 uur probeerde een overvaller geld buit te maken bij een supermarkt op de Beijerlandse Passage.  Niet veel later werd een supermarkt aan het Zuidplein overvallen. Vermoedelijk gebeurde dit door dezelfde verdachte. De twee overvallen mislukten echter en de verdachte maakte niets buit. De man dreigde woordelijk met een wapen maar liet niets zien.

 

De politie onderzoekt zijn rol bij de overvallen en kijkt of hij ook betrokken is bij meerdere zaken. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…