Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Dode man gevonden Van der Schellingsstraat

Rotterdam – Dode man gevonden Van der Schellingsstraat

In een woning op de Van der Schellingstraat is dinsdagochtend het lichaam van een dode man gevonden. De man is vermoedelijk al langere tijd overleden. De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf.

De identiteit van de overleden man is nog onbekend. Ook is nog onbekend waaraan de man is overleden. Om er zeker van te zijn dat het niet gaat om een misdrijf, doet de politie onderzoek. De Forensische Opsporing heeft de hele dag sporenonderzoek verricht in de woning. Ook het lichaam van de man zal nader worden onderzocht.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding voor diefstal bejaarde vrouw Nancy Zeelenbergsingel

Een van de twee vrouwelijke zakkenrollers die afgelopen zomer schaamteloos een 83-jarige v…