Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vluchten kan niet meer

Rotterdam – Vluchten kan niet meer

Vluchten voor de politie heeft weinig zin. Daar kwam een 31-jarige autobestuurder uit Amsterdam af-gelopen weekend achter bij een alcoholcontrole. Nadat hij een stopteken negeerde bij de controle op de Erasmusbrug, reed hij door en belandde zijn auto op de rijbaanscheiding op de Hillelaan.

Hierna stapte de automobilist uit en zette het op een lopen. Politiemensen gingen achter hem aan en op de Hillestraat volgde zijn aanhouding. Op het bureau werkte de man nergens aan mee. Uiteindelijk vorderde de agenten zijn rijbewijs in en moet hij zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding voor diefstal bejaarde vrouw Nancy Zeelenbergsingel

Een van de twee vrouwelijke zakkenrollers die afgelopen zomer schaamteloos een 83-jarige v…