Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen woningoverval Randweg gezocht

Rotterdam – Getuigen woningoverval Randweg gezocht

Twee jongens van 7 en 15 jaar kregen afgelopen vrijdagavond 2 maart de schrik van hun leven. Bij thuiskomst, rond half negen, liepen twee mannen met hen mee naar binnen in hun woning aan de Randweg. Ze bedreigden de jongens en het huis werd overhoop gehaald. De mannen vertrokken met onbekende buit. De politie zoekt getuigen.

De ouders van de slachtoffers waren op het moment van de overval niet thuis. De jongens zijn toen de indringers waren vertrokken opgevangen door de buren. De politie is een onderzoek gestart en kan alle tips gebruiken.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding voor diefstal bejaarde vrouw Nancy Zeelenbergsingel

Een van de twee vrouwelijke zakkenrollers die afgelopen zomer schaamteloos een 83-jarige v…