Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drugs en vuurwapen gevonden in Feijenoord

Rotterdam – Drugs en vuurwapen gevonden in Feijenoord

Heroïne, cocaïne, een vuurwapen en zes aangehouden Albanezen, het resultaat van een doorzoeking in een auto en twee woningen aan de Lodewijk Pincoffsweg in Rotterdam-IJsselmonde. De politie deed de zoekingen nadat ze een tip kregen over een verdachte auto op de Lodewijk Pincoffsweg.

Dinsdagochtend rond 11.00 uur kreeg de politie een tip over een verdacht voertuig op de Lodewijk Pincoffsweg. Er zouden bij de auto twee mannen zich verdacht ophouden. Toen de agenten poolshoogte kwamen nemen, waren de mannen weg, maar even later werd de auto opgehaald en de parkeergarage onder de flat ingereden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…