Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Maaltijdbezorgers doelwit van gewapende overvallers

Rotterdam – Maaltijdbezorgers doelwit van gewapende overvallers

Twee maaltijdbezorgers zijn slachtoffer geworden van een gewapende overval. De eerste overval gebeurde zaterdagavond rond 20.30 uur en de tweede de nacht hierop om ongeveer 04.40 uur, beiden in Rotterdam.

Op de Brinkpoort was om 20.30 uur een 17-jarige bezorger uit Rotterdam. Een onbekende man bedreigde hem met een vuurwapen en deze wilde geld. De verdachte liep weg en ging in de richting van de Lede.

Een 19-jarige bezorger wilde rond 04.40 uur een bestelling afleveren op de Lingendaal. Daar kwamen drie overvallers op hem af. Ze bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen en sloegen hem ook. Ze beroofden het slachtoffer en gingen ervandoor met zijn geld en scootersleutel. De drie renden weg in de richting van de Elzendaal. De politie denkt vooralsnog dat de twee zaken niets met elkaar te maken hebben.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding voor diefstal bejaarde vrouw Nancy Zeelenbergsingel

Een van de twee vrouwelijke zakkenrollers die afgelopen zomer schaamteloos een 83-jarige v…