Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen gewelddadige straatroof

Rotterdam – Politie zoekt getuigen gewelddadige straatroof

De politie onderzoekt een gewelddadige straatroof, donderdagochtend aan de Overschiese Kleiweg. Een 55-jarige Rotterdamse werd daarbij met een vuurwapen in haar gezicht geslagen.

Het slachtoffer was tegen half zeven bijna op haar werk,  toen ze hoorde dat iemand achter haar aan liep. Ze draaide zich om en kreeg meteen een klap in haar gezicht met de loop van een vuurwapen. Haar belager eiste haar handtas, maar de vrouw was niet van plan die af te geven. Ze drukte haar tas stevig tegen zich aan en draaide zich om. Maar ook de agressieve man liet niet los. Hij draaide de vrouw terug en richtte zijn vuurwapen op haar. Het slachtoffer besloot toen haar tas aan hem te geven. Met zijn buit zette hij het op een lopen, de vrouw hevig geschrokken en met een pijnlijk jukbeen achterlatend. In haar tas zat onder meer haar portemonnee met bankpassen en contant geld.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Maaltijdbezorger overvallen nabij Schollebos

Drie mannen met een mes overvielen vrijdagavond een maaltijdbezorger op de grens van Rotte…