Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie houdt verdachte schietincident Lijnbaanhof aan

Rotterdam – Politie houdt verdachte schietincident Lijnbaanhof aan

De politie hield maandagochtend de verdachte van een schietincident op de Lijnbaanhof in Rotterdam aan. Bij het incident raakte niemand gewond.

Rond vijf uur die ochtend eindigde een ruzie in een club aan de Kruiskade in een vechtpartij, Beveiligers haalden de vechtersbazen uit elkaar en zetten deze buiten. Ze wilden een van de vechtersbazen, een 26-jarige man uit Rotterdam aanhouden en overdragen aan de politie. Maar deze zette het op een lopen, met de beveiligers achter hem aan. Op de Lijnbaanhof kreeg hij hulp van een 20-jarige man uit Rotterdam, die met een vuurwapen in de richting van de beveiligers schoot. Een kogel raakte een winkelruit. Er raakte niemand gewond.,

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Grote politieactie tegen motorbende Caloh Wagoh

Vanochtend werden in alle vroegte twee kopstukken van de motorbende Caloh Wagoh aangehoude…