Home Zuid-Holland Rotterdam Den Haag / Rotterdam – Lichaam overleden man gevonden in Böttgerwater

Den Haag / Rotterdam – Lichaam overleden man gevonden in Böttgerwater

Duikers troffen maandag 26 februari in het water aan de Böttgerwater, Den Haag Ypenburg, het lichaam van een overleden man aan. Brandweer en politie waren gericht op die plek aan het zoeken naar aanleiding nieuwe informatie die vandaag binnenkwam in de vermissingszaak van de 17-jarige Orlando. Officiële identificatie moet uitwijzen of het om de vermiste Orlando gaat.

Orlando kwam vorige week zondag 18 februari na een afspraak in Den Haag niet meer thuis. Maandagavond 19 februari werd hij door zijn familie als vermist opgegeven. Sindsdien zetten familie, vrienden en politie alles op alles om hem te vinden. Op basis van nieuwe informatie in het onderzoek, gingen brandweer en politie maandagmiddag gericht met sonarboot en duikers het water in.

water ypenburg

Het lichaam dat duikers maandagavond aantroffen, wordt overgebracht voor nader onderzoek. Uit dit onderzoek moet blijken of het om de vermiste Orlando gaat en hoe de betreffende persoon om het leven is gekomen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Opnieuw ernstige mishandeling in Bureau Rijnmond

Morgenavond vragen Openbaar Ministerie en politie opnieuw aandacht voor een ernstige misha…