Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Brutale berover goed in beeld op Heindijk

Rotterdam – Gezocht – Brutale berover goed in beeld op Heindijk

Op vrijdag 22 december rond 12.00 uur ‘s middags moet een pakketbezorger een pakketje met daarin een telefoon bezorgen in een flat aan de Heindijk. Als hij de hal van de flat binnen wil gaan, wordt hij aangesproken door een man die zegt dat hij het pakketje wel even aanneemt voor de geadresseerde. In de hal wil hij het pakketje uit de handen van de pakketbezorger trekken maar deze geeft het pakketje niet af. Hij mag het alleen afgeven aan de geadresseerde.

Een getuige spreekt de man aan op zijn gedrag maar als hij haar geruststelt, vervolgt zij haar weg. Zodra de getuige weg is, doet de man een nieuwe uitval naar de pakketbezorger die zijn pakketje niet zomaar afgeeft. In het geduw en getrek gaat het pakketje kapot en de inhoud valt op de grond. De verdachte grist het doosje met de telefoon weg en gaat er, zijn capuchon over zijn hoofd trekkend, vandoor.

Informatie
De beelden van deze overval zijn heel duidelijk. Wie herkent deze verdachte? Laat het de recherche weten! Informatie doorgeven kan via 0900-8844 of het tipformulier op deze pagina. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Boskoop – Nog drie verdachten wederrechtelijke vrijheidsberoving Sint Janshof aangehouden

In het onderzoek naar de wederrechtelijke vrijheidsberoving met diefstal op zaterdag 21 ju…