Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man gewond bij steekincident in café Rotterdam

Rotterdam – Man gewond bij steekincident in café Rotterdam

Een 46-jarige man uit Rotterdam raakte woensdagavond rond middernacht gewond bij een steekincident in een café op de Mathenesserlaan. Het slachtoffer ligt gewond in het ziekenhuis. De politie is op zoek naar de dader.

Een trambestuurder zag rond kwart voor twaalf een gewonde man op straat staan. Ter hoogte van het politiebureau zakte hij in elkaar. Agenten verzorgden de eerste hulp, waarna het 46-jarige slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Al snel werd duidelijk dat de man in een café op de Mathenesserlaan was neergestoken. Daar spraken agenten met getuigen en werden dan ook de benodigde sporen veilig gesteld. 

Getuige?
De politie heeft nog niet uitgebreid kunnen spreken met het slachtoffer. Wel zijn camerabeelden veilig gesteld. Heeft u gezien waar de dader naartoe is gevlucht? Of weet u meer over het incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? We spreken u graag! Neem contact met ons op via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.  

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Delft – Ruim drie kilo hennep aangetroffen na aanhouding automobilist

De politie hield maandag 16 juli om 11.00 uur op de Prinses Beatrixlaan een 35-jarige man …